Servicii


1. Servicii de distributie si transport rutier

  • Transport de marfuri in regim de grupaj (LTL) 
    In vederea optimizarii costurilor, va punem la dispozitie serviciul de transport marfuri in regim de grupaj. Astfel, marfurile cu aceeasi destinatie vor fi colectate pentru un management eficient al spatiului si al timpului de tranzit. Nu in ultimul rand, sustinem mediul inconjurator prin reducerea emisiilor de carbon.
  • Transport complet sau partial
    In cazul unui volum mare de marfa se va asigura suport in vederea procedurilor necesare, al intocmirii documentelor si informatii cu privire la tipul de camion, astfel incat sa se realizeze un grafic de tranzit optim tipului de marfa si costuri avantajoase pentru client.
  • Transport de marfuri periculoase sau speciale
    In cazul marfurilor periculoase sau speciale garantam respectarea procedurilor ADR si asiguram manipularea lor in conditii de maxima siguranta.


2. Servicii de manipulare marfa

Gestiunea marfii dumneavoastra se va realiza sub atenta supraveghere a personalului nostru calificat. Se va intocmi un jurnal de bord cu detalii privind cantitatea si tipul de marfa livrata si se vor asigura serviciile de incarcare si descarcare marfa.


3. Intocmire acte si procedurizare

Compania noastra ofera suport cu privire la procedurile necesare se va dedica intocmirii actelor necesare transportului dorit. In functie de destinatie, cantitatea si tipul de marfa vom elabora diferite documente cu caracter obligatoriu.


4. Monitorizare

Oferim clientilor nostri siguranta si transparenta, garantand o comunicare eficienta si informare sustinuta asupra locatiei si starii marfurilor.

 

Contacteaza-ne acum


+40 766 296 710

/

+40 727 202 645

Solicita Oferta